<![CDATA[L’any en que la OMS ha posat l’herbicida glifosat a la llista de possibles cancerígens i l’any en el que la UE torna a aplaçar-ne la revaluació dels seus efectes, Som lo que Sembrem rellança la campanya per forçar-ne la retirada del mercat. A més, de totes les informacions sobre aquest i altres biocides, presentarem un nou dossier informatiu dirigit a fer més fàcil la lluita contra aquests verins.
Jose Ramón Olarieta. Professor Universitat de Lleida

Glifosat i altres biocides: ara és l’hora d’aturar-los !!

Link:  https://www.youtube.com/watch?v=yKjqIo4kbNc

Grabado y Editado por: Iván M.g y Tote Tamayo www.lacajadepandora.org Música de: Miquel Sala www.salaleonproductions.com

Screenshot - 07_01_2016 , 20_39_31
[divider]
FONSPANTALLA-2015-CASTELLA

www.alimentacioisalut.com

Aquesta fira neix del desig i la necessitat de presentar en un sol àmbit la suma de gairebé tots els projectes que porta en marxa Slow Food Terres de Lleida. Actualment agrupa productors, consumidors i persones que creuen que una alimentació i un ritme de vida natural són essencials per a la vida. La fira es dinamitza en diferents activitats i sectors: expositors, conferències, tallers i degustacions. S’organitza conjuntament amb la Dolça Revolució, una associació que promou les plantes medicinals i les teràpies naturals.

slowfood

www.slowfoodterresdelleida.com

És una associació internacional sense ànim de lucre nascuda el 1986 com a resposta a la invasió del frenesí del FAST LIFE i el colonialisme del FAST FOOD. Actualment agrupa més de 100.000 persones en 132 països dels cinc continents. La filosofia del moviment parteix del valor donat a l’alimentació com a punt de partida per reflexionar sobre la qualitat de vida que volem. Perquè en considerar el valor d’un aliment, es tracti d’una varietat de fruita o d’un plat típic, no es pot prescindir de la relació d’aquest amb la seva història, la cultura i l’ambient en què es van originar. Per això Slow Food defensa la necessitat de mantenir, tant en la producció agrícola com animal, un equilibri de respecte i d’intercanvi amb l’ecosistema circumdant.
Slow Food està format per més de 850 Convivium o associacions locals que són el punt de referència del moviment sobre el terreny. Cada Convivium organitza diferents iniciatives i projectes.
dolcarevolucio

www.dolcarevolucio.cat

La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre que agrupa totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.
La Stevia Rebaudiana dóna nom a laDulce Revolució, per la seva sa dolçor i per les seves propietats medicinals encara hoynegadas per una administració sanitariavendida als interessos de la gran industriafarmacéutica.
La Stevia i la Dolça Revolució és doncs la punta de llança que permetrà obrir el camí per a la recuperació dels coneixements populars pel que fa a l’ús de les plantes medicinals en general i d’altres teràpies naturals de baix cost.

LINK A LA PÁGINA CON TODOS LOS VIDEOS DE LA V FERIA DE ALIMENTACIÓN Y SALUD
LINK A LA PÁGINA CON TODOS LOS VIDEOS DE LA VI FERIA DE ALIMENTACIÓN Y SALUD
LINK A LA PÁGINA CON TODOS LOS VIDEOS DE LA VII FERIA DE ALIMENTACIÓN Y SALUD

 
[divider]

CONECTA CON LA CAJA DE PANDORA

Si quieres recibir actualizaciones periódicas de todo lo que vamos publicando, Suscríbete a nuestra lista de correo Aquí
[tabs_head] [tab_title]Redes sociales[/tab_title] [tab_title]Visita nuestras webs[/tab_title] [tab_title]Portales de Vídeo y Audio[/tab_title] [/tabs_head]

Síguenos en Facebook www.facebook.com/pandoravideo ( Página Oficial ) www.facebook.com/groups/lacajapandora/ ( Grupo )

Síguenos en Google+ www.plus.google.com/+LacajadepandoraEu1

Síguenos en Twitter www.twitter.com/cajapandora1

Visita y suscríbete la web de La Caja de Pandora www.lacajadepandora.org

Visita la web de videos de La Caja de Pandora www.cajadepandora.tv

Visita y suscríbete al Periódico de La Caja de Pandora www.pandoranews.eu

Suscríbete a los canales de vídeo La Caja de Pandora:

www.youtube.com/lascajasdepandora ( Principal )

www.youtube.com/matrixpandora ( El Origen y Descifrando La Matrix )

www.youtube.com/siyiyi ( Luís Palacios ) www.youtube.com/caixadepandoraTV ( Catalán ) www.youtube.com/PandorasTv ( Inglés )

Suscríbete al canal de Audio de La Caja de Pandora: www.ivoox.com/escuchar-caja-de-pandora-audios_nq_4454_1.html

Síguenos en Vimeo www.vimeo.com/channels/lacajadepandora

]]>