<![CDATA[En aquests temps de mitificació de la idea d’èxit i assoliment, moltes vegades oblidem fer una reflexió fonamental: per a què serveix aquest èxit o assoliment?

Leer este artículo en Castellano

«Per sentir-nos millor», podem respondre; o «per tenir un sentiment d’autorealització» o «de contribució» amb els altres éssers humans.
De qualsevol manera, la vida és fonamentalment una escola. Si l’èxit acudís a nosaltres de seguida, què aprendríem? En nom d’aquest èxit, el més probable que haguem d’aprendre són certes actituds, i entre elles acostumen a destacar la paciència i la perseverança.
No obstant això, moltes vegades el camí cap a l’èxit apareix bloquejat a causa de la manca d’un ingredient que s’acostuma a tenir poc en compte: la humilitat.
Sí, hi ha ascensos i èxits en què la humilitat no va tenir un paper. Crec que aquests èxits van ser fomentats i permesos (entengui’s des del més enllà, o des d’una Intel·ligència superior) en nom d’algun resultat convenient per al col·lectiu, però les persones que tenen aquest èxit acostumen a acabar malament; amb addiccions, o amb molts problemes en les seves relacions personals, o íntimament descompostes.
43- Un ingrediente para el éxito 002
En altres casos, l’èxit no es permet si la persona no conquesta abans la parcel·la de la humilitat. Perquè hi ha èxits que han d’encarnar una determinada energia d’integració, que han de ser exponents de la llum. Si falla l’ingredient de la humitat aquest èxit no és pur, i llavors tampoc no ho són els efectes positius que aquest assoliment hauria de tenir per als altres. Seria una fita que no impregnaria l’inconscient col·lectiu amb una vibració adequada.
La humitat va molt de la mà d’una correcta autoestima. Amb una correcta autoestima, hom no se sent menys que els altres, i això fa que no necessiti destacar de cap manera per compensar aquesta mancança provant de sentir-se més. L’absència d’autoestima és un joc de més i de menys, mentre que la presència de l’autoestima iguala hom amb tots els altres éssers humans. Des del reconeixement de la dignitat fonamental de tots es pot exercir la influència d’estimar i honrar aquesta dignitat. L’assoliment contindrà aleshores aquesta energia i serà una influència realment positiva per al col·lectiu.
43- Un ingrediente para el éxito 003
La humilitat no és el mateix que el pensament noble. El pensament noble és una imitació de la justícia que discrimina d’alguna manera els qui «no donen la talla» en qualsevol sentit. Per oposició a ell, la humilitat fa que hom reconegui totes les seves debilitats humanes i se senti incapaç, per tant, d’assenyalar les dels altres. Moltes iniciatives tenen com a base el pensament noble, i llavors contenen certa ira; ira cap a la incomprensió dels altres, cap a l’apatia dels altres, cap a la manca d’alçada moral dels altres, etc. Aquestes iniciatives contenen el punt d’alguna cosa lluminosa, correcta, però aquest punt està entelat per tots els judicis que contenen algun tipus de desconsideració cap als altres éssers humans.
Amb la humilitat no hi ha afecció al resultat ni a les reaccions dels altres; hom fa allò perquè ho sent, però deixa en mans de la Intel·ligència Còsmica els fruits que allò pugui tenir. De fet, el primer fruit és immediat, i és l’energia mateixa amb què aquesta persona beneeix l’inconscient col·lectiu.

43- Un ingrediente para el éxito 004

La humilitat no es construeix amb el pensament, sinó a partir de diversos tipus de fracassos que fan que hom acabi necessitant la saviesa dels altres i, també, algun tipus d’auxili per part de la Intel·ligència Còsmica. No hi ha humilitat sense rendició i entrega i, també, sense l’oportunitat de conèixer profundament els altres i reconèixer fins a quin punt som tots iguals, particularment pel que fa a les nostres debilitats.
Si creus que tens molt per aportar al col·lectiu però no hi ha manera que les coses flueixin, capbussa’t en les teves motivacions. Demana el que sigui autènticament millor per a tu i els altres i pot ser que se’t porti a emprendre un viatge que fins i tot sembli dur-te lluny del teu objectiu inicial. Si la teva petició és sincera, no et preocupis: arribat un punt, tot s’acomodarà de formes inusuals.
© Francesc Prims Terradas. Autor del llibre d’entrevistes Nuevos paradigmas (Editorial Sirio, febrer de 2015). Francesc Prims imparteix xerrades i tallers sobre la felicidad.  www.francescprims.com

Leer este artículo en Castellano

43- Un ingrediente para el éxito 001
[divider]

Taller francesc prims

[divider]

 Llibre Nuevos paradigmas (Editorial Sirio)

 De l’autor Francesc Prims

LINK DE COMPRA: www.casadellibro.com/libro-nuevos-paradigmas/9788416233335/2490111

PRESENTACIÓ A CASA DEL LIBRO

PORTADA DEL LLIBRE:

Portada Nuevos paradigmas 400px

ENTREVISTATS:

Nuevos Paradigmas Fotos Entrevistados

Portada-Nuevos-paradigmas-660px
[divider]

CONNECTA AMB LA CAJA DE PANDORA

Si vols rebre actualitzacions periòdiques de tot el que anem publicant, Subscriu-te al llistat de correu Aquí
[tabs_head] [tab_title]Reds socials[/tab_title] [tab_title]Visita les nostres webs[/tab_title] [tab_title]Portals de Vídeo y Audio[/tab_title] [/tabs_head]

Segueix-nos a  Facebook www.facebook.com/pandoravideo ( Pàgina Oficial ) www.facebook.com/groups/lacajapandora/ ( Grup )

Segueix-nos a Google+ www.plus.google.com/+LacajadepandoraEu1

Segueix-nos a Twitter www.twitter.com/cajapandora1

Segueix-nos a Social Red www.socialred.com

Segueix-nos a Tsu www.tsu.co

Visita y suscribeix-te la web de La Caja de Pandora www.lacajadepandora.org

Visita la web de videos de La Caja de Pandora www.cajadepandora.tv

Visita y suscribeix-te al Periódico de La Caja de Pandora www.pandoranews.eu

Suscribeix-te als canals de vídeo La Caja de Pandora:

www.youtube.com/lascajasdepandora ( Principal )

www.youtube.com/matrixpandora ( El Origen y Descifrando La Matrix )

www.youtube.com/siyiyi ( Luís Palacios ) www.youtube.com/caixadepandoraTV ( Catalán ) www.youtube.com/PandorasTv ( Inglés )

Suscribeix-te al canal d’Audio de La Caja de Pandora: www.ivoox.com/escuchar-caja-de-pandora-audios_nq_4454_1.html

Segueix-nos a Vimeo www.vimeo.com/channels/lacajadepandora

[divider]]]>