<![CDATA[Recordo una ocasió en què em trobava assegut en un banc amb una companya, en un racó arbrat. Li estava suggerint que visités un lloc on es duien a terme pràctiques espirituals i vaig percebre immediatament una resistència, com una por. No va transcórrer ni mig segon que ja li havia caigut a sobre una gran branca procedent de l’arbre sota el qual estava asseguda. El més curiós va ser que aquella branca no pertanyia a aquell arbre, i que a més no feia gens de vent, de manera que no estava gens justificat que aquella branca misteriosa hagués caigut just llavors.

Leer este artículo en Castellano

Amigos invisibles 00
Va copsar la noia la indirecta? Crec que no. Era plenament lliure de fer-ho, és clar.
Potser no ocorren cada dia casos tan sorprenents. Però sí que passen coses inexplicables, amb certa freqüència. Normalment són sorolls, però també poden ser comportaments estranys per part de l’ordinador o algun artefacte electrònic. O mil coses més.
En alguns articles parlo de la meravella i el miracle que és la vida. No ens calen aquestes coses perquè segueixi sent meravellosa i màgica, però és que a més comptem amb el guarniment que aquestes circumstàncies proporcionen.
Fa temps que no les considero meres curiositats. En tots els casos procuro ser conscient del que estic fent i, sobretot, del que estic pensant quan això passa. I permeto que aquestes «incidències» em suggereixin canviar el rumb dels meus pensaments o els meus actes.
Crec fermament que la nostra vida importa. I que no ens importa només a nosaltres mateixos com a primers interessats i als nostres éssers estimats a continuació, sinó que li importa al cosmos, al conjunt de tot el que és.
Amigos invisibles 02
Hi ha molts nivells d’intel·ligència possibilitant que tingui lloc la nostra existència en el pla físic: «per sota» tenim el nivell de l’organització dels àtoms, el nivell de l’organització de les cèl·lules o el nivell de la coordinació dels diversos òrgans entre si. Per què no hauria de continuar l’organització «per dalt»?; per un «dalt» que sàpiga veure el nostre lloc en l’ordre de les coses i intenti, amb respecte al nostre lliure albir, suggerir que efectuem alguns canvis, que poden ser petits i concrets, però que en realitat poden desencadenar una cadena de causes i efectes que fins i tot poden acabar per portar la nostra vida per uns camins totalment diferents.
Els «miracles» quotidians són pedres de toc que, si ho permetem, trenquen la continuïtat, trenquen la inèrcia, i ens permeten anar reconsiderant el rumb dels nostres actes i pensaments en cada ocasió. I no cal esperar que es produeixin quan vulguin; podem demanar senyals que ens confirmin com és d’oportuna una decisió que hem pres, i pot molt ben ser que passi alguna cosa. Hi ha senyals que tenen l’aroma de la confirmació o l’aplaudiment, mentre que d’altres tenen l’aroma de «millor pensa-t’ho dues vegades». A nosaltres ens correspon intuir-ho.
Amigos invisibles 03
De fet, com més estiguem disposats a convertir aquests senyals en els nostres aliats en el nostre procés evolutiu, més clars i oportuns es poden manifestar. De vegades no es manifesten immediatament, i en altres ocasions impera el silenci; és a dir, no hi ha cap mena de senyal. Aquesta absència pot ser indicativa que si anem per on hem decidit no serà cap desastre, però també pot ser indicativa del següent: «Tu pots decidir això perfectament per tu mateix. Ets perfectament capaç d’arribar a una conclusió sobre el que és més apropiat.» I és que de vegades es requereix que ens «comportem com a adults» i ens maneguem completament per nosaltres mateixos!
Et convido doncs que no deixis passar cap petit «miracle», per irrellevant que sembli. Qualsevol fenomen per al qual no hi hagi una explicació directament lògica, o que es manifesti oportunament arran d’alguna cosa que estiguis fent o pensant, és significatiu. Potser hi ha altres tus en universos paral·lels vivint altres vides, però tu en tens només una, la teva. Deixa que aquests altres tus puguin estar vivint el que hagin de viure, però pel que fa a tu, fes-ho el millor possible. Pots permetre que la circumstància més insignificant, però estranya, et faci reconsiderar moltes coses. Permet-ho. Que no sigui la inèrcia la que regeixi la teva vida.
© Francesc Prims Terradas. Autor del llibre d’entrevistes “Nuevos paradigmas” (Editorial Sirio, febrer de 2015). www.francescprims.com

Leer este artículo en Castellano

Amigos-invisibles-01

[divider]

Llibre Nuevos paradigmas (Editorial Sirio)

 De l’autor Francesc Prims

LINK DE COMPRA: www.casadellibro.com/libro-nuevos-paradigmas/9788416233335/2490111

PORTADA DEL LLIBRE:

Portada Nuevos paradigmas 400px

ENTREVISTATS:

Nuevos Paradigmas Fotos Entrevistados

Portada-Nuevos-paradigmas-660px
[divider]

CONNECTA AMB LA CAJA DE PANDORA

Si vols rebre actualitzacions periòdiques de tot el que anem publicant, Subscriu-te al llistat de correu Aquí
[tabs_head] [tab_title]Reds socials[/tab_title] [tab_title]Visita les nostres webs[/tab_title] [tab_title]Portals de Vídeo y Audio[/tab_title] [/tabs_head]

Segueix-nos a  Facebook www.facebook.com/pandoravideo ( Pàgina Oficial ) www.facebook.com/groups/lacajapandora/ ( Grup )

Segueix-nos a Google+ www.plus.google.com/+LacajadepandoraEu1

Segueix-nos a Twitter www.twitter.com/cajapandora1

Segueix-nos a Social Red www.socialred.com

Segueix-nos a Tsu www.tsu.co

Visita y suscribeix-te la web de La Caja de Pandora www.lacajadepandora.org

Visita la web de videos de La Caja de Pandora www.cajadepandora.tv

Visita y suscribeix-te al Periódico de La Caja de Pandora www.pandoranews.eu

Suscribeix-te als canals de vídeo La Caja de Pandora:

www.youtube.com/lascajasdepandora ( Principal )

www.youtube.com/matrixpandora ( El Origen y Descifrando La Matrix )

www.youtube.com/siyiyi ( Luís Palacios ) www.youtube.com/caixadepandoraTV ( Catalán ) www.youtube.com/PandorasTv ( Inglés )

Suscribeix-te al canal d’Audio de La Caja de Pandora: www.ivoox.com/escuchar-caja-de-pandora-audios_nq_4454_1.html

Segueix-nos a Vimeo www.vimeo.com/channels/lacajadepandora

[divider]]]>