<![CDATA[Trobo molt significatiu el fet que els vels que separen aquesta realitat de la de les «altres vides» romanguin tossudament posats. Certament, hi ha cosmovisions que expliquen aspectes d’aquestes altres realitats, i comptem amb el testimoni de moltes persones que ens expliquen coses al respecte. Gràcies a això comptem amb una certa casuística, però serà difícil que es produeixi una acceptació universal mentre el tema segueixi depenent de donar fe a uns testimonis.

Leer este artículo en Castellano

El misterio perenne 002
Han passat mil·lennis des que es va fundar la història de la humanitat moderna, hem anat a la Lluna i desenvolupat tecnologies increïbles. «Se’ns ha permès» descobrir moltes coses, com l’electricitat, l’energia atòmica i fins i tot, més o menys, l’anomenada «partícula de Déu», però no sembla que hi hagi molt d’interès còsmic que sapiguem tot el que té lloc a l’altre costat del vel, un «altrecostat» que els vidents ens diuen que està molt més proper a nosaltres del que sospitem.
Això és potser així perquè interessa, sempre ha interessat, veure com ens ho fema partir dels nostres propis recursos sense que tinguem massa consciència que totes les nostres accions queden registrades, la qual cosa podria motivar molta falsedat en els nostres moviments per aquesta dimensió i això resultaria en una experiència altament incompleta; els nostres actes en aquesta vida no serien un reflex fidel del nostre moment com a consciències.
Tenim pistes que les nostres accions sí que són registrades, fins i tot que són «comentades» amorosament quan arribem al més enllà, i en altres temps estava estesa la convicció d’un ull de Déu omniscient i jutjador. Res d’això no ha resultat ni resulta suficient per evitar «esgarriaments» davant l’absència d’un contacte quotidià i vívid amb aquestes dimensions del més enllà.
El misterio perenne 003
De manera que hem de ser nosaltres mateixos els qui ens subjectem a certes regles per nosaltres mateixos, d’acord amb una convicció interna del que està bé davant del que pot no estar-ho tant.
Crec que és saludable que vivim en equilibri entre la nostra autenticitat i espontaneïtat i la consciència que tots els moviments que fem a la nostra vida (entenent «moviments» en sentit ampli) són significatius.
Podem viure en aquesta «ambientació» i permetre que la vida sigui una font de goig i que, alhora,estigui indissociablement vinculada amb la urgència del creixement personal i espiritual? Aquest és el meu convit: que gaudim (o no, si no és el que toca) i que oferim totes les nostres experiències al «compte corrent» del més enllà per nodrir-lo conscientment amb el significat que donem a tot el que pensem, fem i diem, de manera que tot computi com a «moneda corrent» en el saldo del nostre compte evolutiu.
No per invisibles aquestes dimensions no hi són, ni per no veure les «càmeres» deixem d’estar al plató del Gran Germà.

El misterio perenne 004

I això em porta a una altra reflexió. I és que, realment, l’escenari que compartim en aquest pla sembla creat molt a consciència. Tots hem sentit parlar que després de la mort anem a parar a un pla o un altre, i que ens seria impossible accedir a un pla que no estigués en sintonia, per vibració, amb el nostre nivell evolutiu. No obstant això, les molt variades ànimes que van a parar a llocs tan diferents ¡estan convivint entre si aquí i ara, sobre la base de l’àncora que constitueix el cos físic! Estem com en una mena d’estació terminal de la qual parteixen trens en direccions molt diferents, o en una mena de punt focal en què es desenvolupa una mena d’experiment comunitari a gran escala en què, sembla, el «bé» té l’oportunitat de aprendre del «mal» i viceversa.
El misterio perenne 005
Us imagineu que els vels caiguessin i que de sobte passessin a estar accessibles les altres dimensions?; ens podem imaginar agafant el cotxe o l’avió per anar a negociar amb els senyors del karma, o falsificant passaports per accedir a ciutats de llum a les quals no tindríem accésd’una altra manera, i un llarg etcètera. Per sort, tot sembla preservat gràcies als diferents nivells de vibració corresponents a cada pla. Sí, podríem dir que els diferents nivells vibratoris ho separen tot, excepte a nosaltres, els habitants temporals del món físic, ja que convivim en una extraordinària varietat de nivells vibratoris i de consciència. En el nostre cas sí que és possible que l’habitant d’un suburbi assalti una mansió de luxe, o que la conducta d’algú exemplar ens mogui a reconsiderar la pròpia. Pot ser que aquestes interrelacions converteixin la nostra dimensió en el lloc més fascinant de tots els concebibles, amb la qual cosa farem bé de transitar-hi meravellats, amb els ulls ben oberts i disposats a aprendre tot elque sigui possible aprendre, sobretot pel que fa al que proporciona pau a l’ànima.
© Francesc Prims Terradas. Autor del llibre d’entrevistes “Nuevos paradigmas” (Editorial Sirio, febrer de 2015). www.francescprims.com

Leer este artículo en Castellano

El-misterio-perenne-001
[divider]

Llibre Nuevos paradigmas (Editorial Sirio)

 De l’autor Francesc Prims

LINK DE COMPRA: www.casadellibro.com/libro-nuevos-paradigmas/9788416233335/2490111

PORTADA DEL LLIBRE:

Portada Nuevos paradigmas 400px

ENTREVISTATS:

Nuevos Paradigmas Fotos Entrevistados

Portada-Nuevos-paradigmas-660px
[divider]

CONNECTA AMB LA CAJA DE PANDORA

Si vols rebre actualitzacions periòdiques de tot el que anem publicant, Subscriu-te al llistat de correu Aquí
[tabs_head] [tab_title]Reds socials[/tab_title] [tab_title]Visita les nostres webs[/tab_title] [tab_title]Portals de Vídeo y Audio[/tab_title] [/tabs_head]

Segueix-nos a  Facebook www.facebook.com/pandoravideo ( Pàgina Oficial ) www.facebook.com/groups/lacajapandora/ ( Grup )

Segueix-nos a Google+ www.plus.google.com/+LacajadepandoraEu1

Segueix-nos a Twitter www.twitter.com/cajapandora1

Segueix-nos a Social Red www.socialred.com

Segueix-nos a Tsu www.tsu.co

Visita y suscribeix-te la web de La Caja de Pandora www.lacajadepandora.org

Visita la web de videos de La Caja de Pandora www.cajadepandora.tv

Visita y suscribeix-te al Periódico de La Caja de Pandora www.pandoranews.eu

Suscribeix-te als canals de vídeo La Caja de Pandora:

www.youtube.com/lascajasdepandora ( Principal )

www.youtube.com/matrixpandora ( El Origen y Descifrando La Matrix )

www.youtube.com/siyiyi ( Luís Palacios ) www.youtube.com/caixadepandoraTV ( Catalán ) www.youtube.com/PandorasTv ( Inglés )

Suscribeix-te al canal d’Audio de La Caja de Pandora: www.ivoox.com/escuchar-caja-de-pandora-audios_nq_4454_1.html

Segueix-nos a Vimeo www.vimeo.com/channels/lacajadepandora

[divider]]]>