<![CDATA[Vols que alguna cosa sigui diferent a la teva vida, o dins teu? Vols néixer a possibilitats extraordinàries en un instant? Bé, pots provar a canviar en un segon.

Leer este artículo en Castellano

Portals dimensionals

Sento haver cridat la teva atenció amb aquest títol. Probablement vulguis llegir sobre meravelloses portes espirals que ens porten a altres mons màgics, i no serà exactament aquest l’enfocament que donaré a aquest escrit. Però et podria resultar útil en qualsevol cas.
Ja hi ha autors que ens parlen d’il·limitades realitats paral·leles a les quals podem accedir, en les quals ens podem convertir; realitats on hi ha «altres jos» que no tenen els problemes que nosaltres tenim, i amb els quals podem fondre’ns per dur la vida que ells porten. Al respecte, recomanaria la lectura del llibre de Frederick R. Dodson titulat Cómo canviar la realidad a través de los universos paralelos (Editorial Sirio). També tenim el cas, per exemple, del neurocientífic Joe Dispenza, que ens convida a crear-nos un escenari clar del que volem en la nostra ment, amb tots els sentiments inclosos, per tal que allò es materialitzi, ja que el cervell no distingiria el que és vívidament imaginari de la realitat. Els contextos són diferents en un i altre cas, però sempre hi ha el requisit que recreem tota una realitat o tot un estat en el nostre cor i en la nostra ment.
Portales dimensionales amb imatges 02
Passa, però, que no sempre estem amb ànims per crear tant de detall. De vegades no disposem ni del temps per a fer-ho! Quan ens diuen que si volem estar alegres el que hem de fer és estar alegres, plenament alegres en la nostra imaginació, i sentint-ho, ens quedem una mica perplexos. «Sí, escolti, però jo ara estic trist, sap?». La resposta ve a ser alguna cosa així com que creguis en tu mateix i t’hi esforcis més.
Bé, potser podem fer-nos les coses més fàcils. L’Ho’oponopono, per exemple, no treballa amb afirmacions ni visualitzacions, perquè deixa que Déu ens ofereixi el millor per a nosaltres, segons el seu criteri.
I les disciplines espirituals de tota la vida prediquen que no hem de voler si o si canviar el nostre sentiment actual, rebutjar-lo ni negar-lo, sinó que la clau de transcendir-lo consisteix a romandre amb ell, sentint-lo plenament, fins que es converteix en una altra cosa.
Portales dimensionales amb imatges 03
Ja veus quants enfocaments són possibles. Així que no hem de preocupar-nos si no se’ns dóna bé visualitzar o sentir el que no sentim; hi ha alternatives.
Tornant ara al tema de la possibilitat de canviar de realitat i al títol de l’article, vull proposar una versió suau al respecte; quelcom que requereix menys esforç i que no consumeix tant de temps.
Portales dimensionales amb imatges 04
Imagina’t que vas caminant pel carrer amb alguna cosa preocupant que et bull al cap. De sobte t’adones que no vols que aquesta situació sigui un problema i que tampoc vols seguir sentint-te així. Recordes per un moment la meravella de la vida, la fugacitat de tot, i et planteges entrar en una realitat en què el teu estat d’ànim sigui positiu i les coses se solucionin. Llavors, com a vianant, et fixes en una fita del teu camí. Pot ser una reixa, un fanal, una línia pintada al paviment; qualsevol punt que et serveixi per prendre la determinació que, un cop l’hagis traspassat o hagis passat pel seu costat, hauràs entrat en una realitat en què el teu pensament serà més positiu i en què, a més, les coses s’hauran conjuntat de tal manera que hi haurà una solució ràpida per al teu problema.
Així de senzill i així de simple. No has hagut de trencar-te el cap visualitzant; n’has tingut prou amb tenir una idea general de com vols estar i amb tenir clar que vols una solució al teu problema. Les inspiracions i solucions ulteriors començaran a ocórrer quan hagis traspassat la línia, gràcies a la teva determinació que constitueixi un punt d’inflexió.
Calle-Ancha-Cadiz
Fer-ho pel carrer té l’atractiu que és com una imitació del viatge de la vida; el recorregut físic és una representació del fluir del temps. Inevitablement arribes, caminant, al punt en què t’has fixat, de la mateixa manera que en la teva vida arriba, inevitablement, el moment que estàs tement o esperant. Per això, i per l’energia implícita en el caminar, i per l’aire lliure que respires, això pot ser més significatiu que, per exemple, canviar d’habitació a casa teva, concebent que quan entris en una d’elles canvia la teva realitat i el teu ànim. Però ho pots provar.
Hi ha portals dimensionals més accessibles, útils i pràctics que aquests? Et convido a creuar-los.
 

© Francesc Prims Terradas

Leer este artículo en Castellano

Portales dimensionales amb imatges 01
[divider]

CONNECTA AMB LA CAJA DE PANDORA

Si vols rebre actualitzacions periòdiques de tot el que anem publicant, Subscriu-te al llistat de correu Aquí
[tabs_head] [tab_title]Reds socials[/tab_title] [tab_title]Visita les nostres webs[/tab_title] [tab_title]Portals de Vídeo y Audio[/tab_title] [/tabs_head]

Segueix-nos a  Facebook www.facebook.com/pandoravideo ( Pàgina Oficial ) www.facebook.com/groups/lacajapandora/ ( Grup )

Segueix-nos a Google+ www.plus.google.com/+LacajadepandoraEu1

Segueix-nos a Twitter www.twitter.com/cajapandora1

Segueix-nos a Social Red www.socialred.com

Segueix-nos a Tsu www.tsu.co

Visita y suscribeix-te la web de La Caja de Pandora www.lacajadepandora.org

Visita la web de videos de La Caja de Pandora www.cajadepandora.tv

Visita y suscribeix-te al Periódico de La Caja de Pandora www.pandoranews.eu

Suscribeix-te als canals de vídeo La Caja de Pandora:

www.youtube.com/lascajasdepandora ( Principal )

www.youtube.com/matrixpandora ( El Origen y Descifrando La Matrix )

www.youtube.com/siyiyi ( Luís Palacios ) www.youtube.com/caixadepandoraTV ( Catalán ) www.youtube.com/PandorasTv ( Inglés )

Suscribeix-te al canal d’Audio de La Caja de Pandora: www.ivoox.com/escuchar-caja-de-pandora-audios_nq_4454_1.html

Segueix-nos a Vimeo www.vimeo.com/channels/lacajadepandora

[divider]]]>